Cançons Dolces

album-art
Cançons Dolces Vol.IV
00:00
Available now on:

En aquest treball, el duet segueix la seva tradició enregistrant quatre temes propis i tres versions d’artistes reconeguts com Paul Simon o el grup Extreme.

Escoltant el disc us trobareu amb: guitarra elèctrica i acústica, baix elèctric, piano de cua, veus i percussió menor. També hi podreu sentir un instrument que s’ha incorporat fa molt poc a l’inventari sonor de Petit&Nuna aportant notes delicades i màgiques a les composicions. Parlem de la kalimba, veu protagonista de la melodia de l’última peça del disc que els músics han dedicat a Enif, l’estrella més brillant de la constel·lació “Pegasus”.

La tendresa, calidesa i calma són presents en tots els temes del volum IV, que conviden al recolliment, regalant recolzament i dolçor des de les seves lletres fins a les seves melodies i harmonies. 

Enregistrat, mesclat i masteritzat a “Timeless Room Studios” de La Casa Del Bosc.

Produït per “P&N Productions”.

Disseny de “P&N Productions” amb la col·laboració de Maria Mateu.

album-art
Cançons Dolces Vol.III
00:00
Available now on:

 L’enregistrament consta de 7 cançons d’estils i formats diversos, sempre conservant el caire dolç i proper que caracteritzen els volums anteriors.

Al disc hi podem escoltar tres versions molt personalitzades de grups tan reconeguts com The Beatles o Jack Johnson i quatre temes propis. En aquesta ocasió la veu, tant en català com en angles, és molt present al llarg del treball on es pot observar com un toc més elèctric s’incorpora a la sonoritat acústica dels anteriors volums. Cançons Dolces vol. III també amplia el format pel que fa a instrumentació tractada amb molta cura i atenció per poder transmetre la calma i escalfor tan benvinguda en aquesta època de l’any on ja comencem a trobar el fred. El missatge principal del disc és l’estimació cap a la música i les coses fetes amb consciència i amor, tot embolcallat amb influències de la música soul, clàssica, jazz, pop i amb amalgames inclosos.

Cançons Dolces Volum III, ha estat enregistrat per Jordi Blanes a TimelessRoom Studios, actualment situat a La Casa Del Bosc i produït per P&NProductions.

album-art
Cançons Dolces Vol.II
00:00
Available now on:

Aquest treball comprèn quatre composicions pròpies i tres versions de temes que van des del romanticisme de Mendelsshon, passant pel jazz i fins al pop dels anys 70.

Són 7 cançons on el contrabaix i el piano en són els protagonistes, acompanyats de la veu, el baix elèctric, el teclat i la bateria. Així com en el disc anterior la guitarra va ésser l’instrument vehicular de les composicions pròpies, el piano ha inspirat la majoria de cançons d’aquest segon volum.

album-art
Cançons Dolces Vol.I
00:00
Available now on:

El seu primer disc recull quatre temes propis i tres versions molt personals, passant pel pop, el jazz i fins i tot pel barroc. En total, un conjunt de set temes tractats amb molta delicadesa, cantats a cau d’orella i de la manera més càlida que el duo ha pogut interpretar. Es tracta d’una combinació de veus, contrabaix, baix elèctric, piano i guitarra clàssica enregistrats amb microfonia de cinta, tal com es feia antigament als 50’ i 60’. Això aporta aquesta sensació de proximitat a les cançons, creades especialment per endinsar-se en la característica nostàlgia nadalenca.