Cançons Dolces

Cançons Dolces ( Vol. IV )

Available now on:

En aquest treball, el duet segueix la seva tradició nadalenca enregistrant quatre temes propis i tres versions d’artistes reconeguts com Paul Simon o el grup Extreme. Escoltant el disc us trobareu amb: guitarra elèctrica i acústica, baix elèctric, piano de cua, veus i percussió menor. També hi podreu sentir un instrument que s’ha incorporat fa molt poc a l’inventari sonor de Petit&Nuna aportant notes delicades i màgiques a les composicions. Parlem de la kalimba, veu protagonista de la melodia de l’última peça del disc que els músics han dedicat a Enif, l’estrella més brillant de la constel·lació “Pegasus”. La tendresa, calidesa i calma són presents en tots els temes del volum IV, que conviden al recolliment, regalant recolzament i dolçor des de les seves lletres fins a les seves melodies i harmonies.

Cançons Dolces ( Vol. III )

Vol.III
Available now on:

En aquesta ocasió hi podem escoltar quatre temes propis i versions de grups com The Beatles o Jack Johnson, tant en català com anglès i una sonoritat més elèctrica amb amalgames i influències de la música pop, soul, clàssica i jazz.
El missatge que vol transmetre el disc és l’estimació cap a la música i les coses fetes amb consciència i amor, de dues persones com Berta Garcia i Jordi Blanes que es dediquen a la música a temps total, aprenent, ensenyant i estudiant, i en definitva gaudint d’una disciplina que entenen com la seva forma de vida.

Cançons Dolces ( Vol. II )

Available now on:

Segon disc del duet, continuant la tradició familiar que van començar el passat nadal 2018. Aquest treball comprèn quatre composicions pròpies i tres versions de temes que van des del romanticisme de Mendelsshon, passant pel jazz i fins al pop dels anys 70. Es tracte de 7 cançons on el contrabaix i el piano són protagonistes, acompanyats de la veu, el baix elèctric, el teclat i la bateria. Així com en el disc anterior la guitarra va ésser l’instrument vehicular per les composicions pròpies, el piano ha inspirat la majoria de cançons d’aquest segon volum.

Cançons Dolces ( Vol. I )

Available now on:

El primer disc del duet recull quatre temes propis i tres versions molt personals, passant pel pop, el jazz i fins i tot pel barroc. En total, un conjunt de set temes tractats amb molta delicadesa, cantats a cau d’orella i de la manera més càlida que el duo ha pogut interpretar. Es tracta d’una combinació de veus,
contrabaix, baix elèctric, piano i guitarra clàssica enregistrats amb microfonia de cinta, tal com es feia antigament als 50’ i 60’. Això aporta aquesta sensació de proximitat a les cançons, creades especialment per endinsar-se en la característica nostàlgia nadalenca.

Català Català English English Español Español