Petit

Petit (Jordi Blanes Priego) nascut a Manresa el 3 de Maig de 1986 és compositor i multiinstrumentista especialitzat en baix elèctric. S’inicia en el món de la música tocant el baix en un grup juntament amb el seu germà. Cursa el Grau Mitjà de Música en l’especialitat de contrabaix, al Conservatori Municipal de Música de Manresa. Un cop finalitzats els estudis, realitza el Grau Superior de Música en l’especialitat Jazz com a intèrpret de baix elèctric, a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on té l’oportunitat de tenir com a mestre i director del projecte final a Gary Willis. Comença a fer concerts professionalment als onze anys, passant per diferents grups d’estils molt variats, i col·laborant amb músics d’arreu de l’Estat. Ha realitzat gairebé una cinquantena d’enregistraments i col·laboracions amb diferents formacions, així com composicions i arranjaments d’estils diversos. Ha rebut premis de composició i ha fet transcripcions per a televisió i cinema. En l’àmbit de la docència, comença a fer classes particulars als catorze anys. Aquest camí el portarà a treballar a escoles de primària, a l’Escola Municipal de Música de Santpedor, a l’Escola Municipal de Música de Sant Joan de Vilatorrada i finalment al Conservatori Professional Municipal de Música de Manresa, on és professor actualment.

També compagina la docència amb la composició, arranjaments i transcripcions, enregistraments i concerts com a intèrpret (baixista, contrabaixista i guitarrista) en vàries formacions, així com a músic freelance. 

Al 2016 inicia, amb Berta Garcia (Nuna), el projecte Petit&Nuna (estrenat a Formentera), amb qui han enregistrat varis treballs fins a l’actualitat.