Nuna

Nuna (Bertha Garcia Rovira) és compositora, pianista i cantant, nascuda a Sant Cugat l’11 de setembre de 1988 i actualment resident a Manresa, Barcelona.

Després de cursar els estudis de Batxillerat humanístic sempre compaginats amb la música, entra a l’escola superior de música de Catalunya (ESMUC). Complementa i amplia la seva formació a Alemanya on estudia songwriting a la PopAkademie de Mannheim. Obté el títol superior de jazz i música moderna, especialitat de cant modern l’any 2013. Cursa el Màster de formació del professorat d’ESO i Batxillerat a la UB el 2014. Ha participat amb la formació Sam Lardner & Barcelona, a 7 gires per Estats Units (California, Montana, Nova York, Miami, etc.,) així com també en actuacions a Londres. Ha tocat a Holanda i Alemanya amb la formació FirstTake. Al 2016 inicia, amb el músic Jordi Blanes (Petit), el projecte Petit&Nuna (estrenat a Formentera), amb qui han enregistrat varis treballs fins a l’actualitat.

Ha rebut diversos premis i enregistrat treballs tant propis com col·laboracions amb d’altres projectes.

Actualment compagina les actuacions com a intèrpret actiu, amb la docència a l’Aula Municipal de Música de Piera Maria Escolà i Cases, i l’Escola de Música CEM Cal Maristany.