Cançons Salades

album-art
Cançons Salades Vol.II
Available now on:

Ganes de ballar sumades a una energia carregada de realisme i positivitat us recorreran el cos en sentir el què el duet ha enregistrat per aquest segon volum de la seva tradició musical estiuenca. Us trobeu davant de temes creats a partir d’una base de groove, funky, disco dels 80’s entrellaçat amb el blues, el rock i un pessic de latin i electrònica. És un disc eclèctic degut a la trajectòria i als amplis gustos musicals de Petit&Nuna, on mantenen el format de quatre temes propis i tres versions de grups reconeguts, en aquest cas de Kool&TheGang, The Corrs i Wild Cherry. Pel que fa als instruments; Guitarres, bateria, baix, teclats i veus són els protagonistes de disc.

 

DADES TÈCNIQUES

Enregistrat, mesclat i masteritzat a “Timeless Room Studios” de La Casa Del Bosc

Produït per “P&N Productions”

Disseny de “P&N Productions” amb la col·laboració de Maria Mateu

album-art
Cançons Salades Vol.I
Available now on:

Petit & Nuna afegeixen una nova publicació anual a la seva discografia com a duet. Després de gravar el tercer volum de Cançons Dolces durant el Nadal del 2020, proposen l’inici de Cançons Salades com l’altra cara de la moneda. Podríem dir que es tracta de la nit i el dia, de la lluna i el sol, un binomi que trobem a la naturalesa i que en aquest cas vol materialitzar-se en la suma de les dues tradicions.

 

Cançons Salades també consta de 7 tracks: 4 temes propis i 3 versions (Dianne Reeves, Cecilia Krull i Marta Ren and the Groovelvets) No obstant, la gran diferència serà que recollirà la vessant més enèrgica i contundent del grup. Aquest primer volum, dóna gran protagonisme a la guitarra elèctrica així com també a la bateria. Quan escoltem el disc ens podem imaginar que es tracta d’una formació d’entre 5 i 7 músics, quan en realitat són el Petit i la Nuna que han enregistrat curosament cada instrument per crear aquest univers musical ampli i variat. Sentirem temes que van del funk al rock i pop amb tocs de blues que et conviden a ballar, compartir i gaudir de la seva força sempre amb un espai per reflexionar sobre el missatge que transmeten tant les lletres com les melodies, harmonies i ritmes de cada peça.